Hastane Randevu (MHRS) Nasıl Alınır?


Hastane Randevu (MHRS) Nasıl Alınır?


İki yöntem ile MHRS ile dilediğiniz hastaneden veya sağlık ocağından randevu alabilirsiniz. 

İlk Yöntem ; Ev veya cep telefonu fark etmeksizin ALO 182 çağrı merkezini arayarak randevu alma.Telefon ile randevu almak için 182 numaralı randevu hattı aranır 182  görevli  operatörü sizden kimlik numaranızı ister kimlik numaranız operatör tarafından onaylandıktan sonra size hangi hastaneden ve poliklinikten randevu almak istediğiniz sorulur, bu adımdan  sonra randevu talebinde bulunduğunuz ilgili hastane, poliklinik ve hekim bilgilerinizi, çağrı merkezindeki operatöre aktardıktan sonra, operatör randevu için uygun olan saati ve tarihi size bildirir. Son olarak sizde seçiminizi yaptıktan sonra randevu alma işlemi tamamlanır.

İkinci Yöntem ; MHRS ile internet üzerinden randevu alma.  İnternetten web üzerinden randevu almak için:

https://www.mhrs.gov.tr randevu sitesine giriniz.

Daha önceden üyelik kaydınız yok ise "Randevu Al" butonuna tıkladıktan sonra gelen ekrandan "Üye Ol" seçeneğini tıklayarak üyelik işleminizi gerçekleştirebilirsiniz. Eğer üyeliğiniz mevcut ise kimlik numaranız ve şifrenizle sisteme giriş yapınız. Daha sonra istediğiniz hastane ve hekimi seçerek randevunuzu oluşturabilirsiniz. 
Bir önemli not olarak MHRS web sitesinden android veya ios(iphone) telefonlar için size uygun olan mobil uygulamaları indirip cihazınıza kurunuz ve dilediğiniz zaman bu uygulama üzerinden randevunuzu alınız.

Bolvadin'deki tüm resmi kurumlara sayfamızdan adres, telefon, ve iletişim bilgilerine ulaşabilirsiniz.

Hiç yorum yok:
Write comments

Bunlara da bakıveee × +