Bolvadin Ayfer Ceylan Emet Fen Lisesi telefon/iletisim Bilgileri

Bolvadin Ayfer Ceylan Emet Fen Lisesi iletişim ve adres bilgileri.



Sizlere bu yazımda Afyonkarahisar Bolvadin İlçesinde bulunan Bolvadin Ayfer Ceylan Emet Fen Lisesi ayrıntılı bilgilendirme makalesi yazmak istedim.

Bolvadin Ayfer Ceylan Emet Fen Lisesi, Afyonkarahisar'ın Bolvadin ilçesinde yer alan bir fen lisesidir. Okul, 2010 yılında açılmış ve kısa sürede bölgedeki en iyi okullardan biri olmuştur. Eğitim dili Türkçedir ve öğrencilere fen ve matematik ağırlıklı bir eğitim verilmektedir.

Okul, modern bir kampüste yer almaktadır. Kampüsün içinde okul binası, yemekhane, spor salonu, kütüphane, laboratuvarlar ve sanat atölyeleri gibi birçok farklı alan bulunmaktadır. Okulun dışında ise öğrencilerin kullanabileceği bir futbol sahası ve basketbol sahası vardır.

Eğitim kalitesi açısından, Bolvadin Ayfer Ceylan Emet Fen Lisesi, bölgedeki en iyi okullardan biridir. Okulun öğretmenleri nitelikli ve deneyimlidir ve öğrencilere yüksek kaliteli bir eğitim sağlamak için çaba sarf etmektedirler. Ayrıca okulda düzenli olarak öğrenci başarılarına yönelik etkinlikler yapılmaktadır.

Okulun öğrenci topluluğu oldukça çeşitlidir ve öğrenciler arasında olumlu bir ortam vardır. Öğrenciler, okulda birçok farklı kulüp ve etkinlikte yer alarak sosyal ve akademik becerilerini geliştirirler. Okulun fen ve matematik ağırlıklı eğitimi, öğrencilerin bu konulardaki bilgi ve becerilerini geliştirmelerine yardımcı olur.

Sonuç olarak, Bolvadin Ayfer Ceylan Emet Fen Lisesi, bölgedeki en iyi okullardan biridir ve öğrencilere yüksek kaliteli bir eğitim sağlamak için çaba sarf etmektedir. Okulun modern kampüsü, nitelikli öğretmenleri ve çeşitli öğrenci topluluğuyla öğrencilerin sosyal ve akademik becerilerini geliştirmelerine yardımcı olur. Okulun fen ve matematik ağırlıklı eğitimi ise öğrencilerin bu konulardaki bilgi ve becerilerini geliştirmelerine yardımcı olur.




Telefon       : 0272 612 44 00
Belgegeçer : 0272 612 44 00
Eposta Göndermek için tıklayınız
WEB http://acefl.meb.k12.tr
Adres         : Emirdağ Caddesi Erkmen Mahallesi No:151/A Bolvadin / Afyonkarahisar

VİZYON : Dünyaya bilimin ışığında bakabilen, Atatürk İlke ve İnkılâplarına sahip çıkan, ülke ve dünya sorunlarına duyarlı, teknolojiyi geliştiren, dünya barışına katkı sağlayan, milli ve manevi değerlerini özümsemiş geleceğin liderlerini ve bilim adamlarını yetiştiren bir kurum olarak eğitim-öğretim faaliyetlerini çağın ötesine taşımaktır.

MİSYON : Öğrenci odaklı eğitim anlayışı içinde,"Tam Öğrenme Modeli´ne" dayalı, öğrencilerin farklı zeka türlerine göre, onlara farklı öğretme tekniklerini uygulayan bir kurum olarak; temel bilgileri edinmiş, genel kültürü ve sosyal becerileri gelişmiş, yabancı dil bilen, teknolojiyi etkin olarak kullanan, bilgiye ulaşma ve bilgiyi kullanma yeteneği üst düzeye ulaşmış, yaşam boyu öğrenme anlayışını benimsemiş, özgüveni yüksek, başarılı ve mutlu bireyler yetiştirmektir.



Öğretmen :18
Öğrenci :354
Derslik :17
Atölye-İşlik :2
Konferans Salonu :1
Fen Laboratuvarı :3
BT Sınıfı :1
Kütüphane :1
Saatler : 08.10-15.45
Bağlantı : ADSL (16 Mbit ve üzeri)
Yabancı Dil :
Isınma : Doğal Gaz
Servis :
Ulaşım : Şehir merkezinden Emirdağ Caddesi yönüne hareket eden dolmuşlar ile ulaşım sağlanmaktadır. Kız ve Erkek Pansiyonumuz Bolvadin Anandolu İmam Hatip Lisesi arkasında ve şehir merkezine 1 km mesafededir.
Yerleşim Yeri : Okulumuz Çay-Bolvadin-Emirdağ Çevre Yolu üzerinde Bolova Evleri mevkiindedir.
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : 2 km

Yazdır :

Hiç yorum yok:
Write comments

Bunlara da bakıveee × +