Bolvadin'den depremzedelere yardim Elbistan Aşevi

 

Türkiye, fay hatları açısından aktif bir bölgede yer alıyor ve sık sık depremlerle karşı karşıya kalıyor. Dolayısıyla, ülkemizde her zaman deprem riski mevcut. Geçmişte yaşanmış depremler, alınan tedbirler ve yapılan çalışmalar, gelecekteki depremlere yönelik hazırlık konusunda bir fikir verebilir.

 

Özellikle son yıllarda, Türkiye deprem konusunda önemli çalışmalar yürütmekte ve deprem yönetmelikleri ile yapıların dayanıklılığı artırılmaktadır. Ayrıca, afet yönetimi ve acil durum ekipleri de geliştirilmektedir.

 

Özetle, gelecekte meydana gelebilecek depremlere karşı hazırlıklı olmak ve gerekli önlemleri almak çok önemlidir. Deprem öncesi, sırası ve sonrasında yapılması gerekenler hakkında bilgi sahibi olmak, hayat kurtarabilir ve hasarın minimize edilmesine yardımcı olabilir.

 








Bolvadin işadamları, sivil toplum kuruluşlarımız ve depremzedelere gönül veren değerli Bolvadin Halkının yardımlarını Kahramanmaraş Elbistan’a ulaştıran ve orada Bolvadin AŞEVİ kurarak yaşanan felakatte zarar gören depremzedelerimize faydalı olmaya çalışan tüm Kırmızı Şimşeklere, Bolvadin'li İşadamlarına, Bolvadin AFad ve Bolvadin’li hemşehrilerimizden  ALLAH HEPİNİZDEN RAZI OLSUN

 

🔹Elbistandaki Bolvadin AȘEVİ hizmetimiz ilk programımıza göre bugün bitiyordu. ama gerek emniyet görevlileri gerekse halk, yaşlı, genç, hele hele Çocuklar biraz daha kalmamız için ısrar ettiler.

🔹Biz de aşevi hizmet süremizi önümüzdeki Cumartesiye kadar uzattık.

🔹ekibimizden Ceylan Camcı arkadaşımız Bolvadin'e geldi. Bugün yani 19/02/2023 günü aşevi için verilen etleri organize edecek. Etleri dondurtup inşallah Pazartesi günü bize gönderecek. Elbistan’da bulunan Bolvadin aşevimize et ve irmik yardımında bulunmak isteyenler Ceylan CAMCI arkadaşımızı aşağıdaki telefondan arasınlar. GSM : 0542 6125005

🔹Allah hepinizden razı olsun. İyiki varsınız iyi ki Allah'ın emri üzere hayırda yarışan, darda kalanların yardımına koşan iyi insanlarsınız. Sizler olmasanız bizler burda depremzede kardeşlerimizin karnını onları memnun edecek şekilde böyle güzel doyuramazdık.

 

Ceylan CAMCI arkadaşımızı facebook mesajıdır


Hiç yorum yok:
Write comments

Bunlara da bakıveee × +