Dişli Belediyespor yeni bir tarih yazmak üzere!

 




Dişli Belediyespor yeni bir tarih yazmak üzere!

 

Kurulduğu ilk şampiyon olan bu sezonda Süper Amatör Lig yolunda mücadele ettiği Play-offlarda harikalar yaratan Dişli Belediyesi Hibritspor hafta sonu karşılaştığı Sarık Köyüspor engelini 6-3 aştı.

 

Bolvadin temsilcisi haftaya rakibiyle berabere kalırsa adını Süper Amatör Lige yazdırarak yeni bir tarih yazacak. Sarık Köyüspor ise bugün Süper Amatör Lig yolunda altın bir fırsatı kaçırdı.

 

Kurulduğu ilk yıl 2. Amatör Ligde şampiyon olarak bu sezon 1. Amatör ligde mücadele eden ve grubunu lider tamamlayarak play-off oynamaya hak kazanan Dişli Belediyespor yeni bir tarih yazmak üzere.

 

1. Amatör Kümede gösterdiği başarılı performansını play-off gruplarında da devam ettiren İbrahim Akbal’ın takımı Dişli Belediyesi Hibritspor cumartesi günü karşılaştığı Sarık Köyüspor engelini 6-3 aşarak son haftaya büyük bir avantajla girdi. Temsilcimiz önümüzdeki hafta  Mahmutköyü 1453 Gençlikspor maçından 1 puan alması halinde adını Süper Amatör Lige yazdıracak.


 


İKİ FUTBOLCU HAT-TRİCK YAPTI

Sarık Köyüspor’da Mert Kopan, Dişli Belediyespor’da Lütfi Solak’ın hat-trick yaptığı karşılaşma Dişli Belediyespor’un 6-3 üstünlüğünü ile sona erdi.

Resul Dede, İbrahim Alaka ve Hakan Şahin yönettiği karşılaşmada ilk golü Sarık Köyüspor buldu. 6. dakikada Mert Kopan'ın golüyle Sarık Köyüspor 1-0 öne geçerken, 15. dakikada Alaaddin Keser (K.K) attığı golle Dişli Belediyesi Hibritspor maça dengeyi getirdi. 18. dakikada ilk golün sahibi Mert Kopan'la Sarık Köyüspor bir kez daha önce geçerken, 27. dakikada Lütfi Solak, 45+1. dakikada Sadettin Arslan'ın golleriyle Dişli Belediyespor soyunma odasına 4-2 önde gitti.

İkinci yarıda Sarık Köyüspor 57. Dakikada Mert Kopan’ın golüyle skoru 4-3 getirerek umutlansa da Dişli Belediyesi Hibritspor’da günün başarılı ismi Lütfi Solak 59. dakikada kaydettiği golle skoru 5-1'e getirdi. 67. dakikada İsmail Ak maçın skorunu tayin eden golü kaydetti. 3-6 Dişli Belediyespor bu galibiyetle puanını 7’ye yükseltirken, Sarık Köyüspor ise 6 puanda kaldı. Son hafta Mahmutköyü 1453 Gençlikspor ile karşılaşacak Dişli Belediyespor’a Süper Amatör Lig için 1 puan yeterken, Sarık Köyüspor ile Evcilerspor’u mağlup etmesi halinde adını Süper Amatör Lige yazdırmak için İscehisarspor, Dişli Belediyespor ve Çakırköyspor’dan birinin puan kaybını bekleyecek.

Hiç yorum yok:
Write comments

Bunlara da bakıveee × +