May Thermal Resort & Spa İletisim/Telefon

My Termal Resort & Spa Otel Açıklaması



2015'in Eylül ayında hizmete giren May Thermal Resort & Spa , Afyon'daki termal oteller arasında ilk sıralarda yer alıyor. Otel yarım pansiyon konseptinde hizmet veriyor. Toplamda 378 adet odası bulunuyor. Tüm odalarında ;ücretsiz internet, Lcd TV, saç kurutma makinesı, çay  ve kahve seti , banyo -wc, direkt telefon, balkon, , split klima gibi bir çok olanak sunmaktadır.
En yakın hava limanına 79, Afyon merkeze 60, Sandıklı merkeze 5 km mesafede bulunan otel; termal su ve çamurdan gelen sağlığın keyfini yaşamanız için siz değerli misafirlerini bekliyor.
Hamam, Sauna , SPA merkezlerini kullanarak rahatlarken, Tuz odası, Buhar banyosu, termal havuzlarını kullanarak sağlıklı bir tatil geçirme imkanını sizlere sunuyor..


My Termal Resort İletişim ve İrtibat Bilgileri

My Termal Resort Otel İletişim ve İrtibat Bilgileri

My Termal Resort Otel AdresHüdai Kaplıcaları Mevkii 4.Km, 03500 Sandıklı/Afyonkarahisar
My Termal Resort Otel Telefon(0272) 333 30 12


Otel bilgileri
Tepeler arasında bulunan bu şık ve büyük spa oteli, D650 kara yoluna 5 km, Sandıklı şehir merkezine 9 km uzaklıktadır.

Şık odalarda ücretsiz kablosuz internet, düz ekran televizyon, çay-kahve yapma imkanı ve mini bar bulunur. Bazı odalar balkonludur. Üst sınıf odalarda ek olarak oturma alanı vardır. Süitler salonlu, ayrı yatak odalı ve jakuzilidir. Bazı süitlerde mikrodalga fırın da mevcuttur. Oda servisi 7/24 sunulur.


Otopark ücretsizdir. 3 restoran, bar, oyun odası ve sinema salonu vardır. Diğer imkanlar arasında spor salonu, açık havuz, kadın ve erkeklere özel olarak ayrılmış 3 kapalı havuz, 6 sauna, 8 buhar odası ve 5 çamur terapisi odası bulunur. Çocuklar için etkinlikler mevcuttur.
Ücretsiz kablosuz bağlantıÜcretsiz kahvaltıÜcretsiz park alanıErişilebilirAçık ve kapalı havuzKlimalı




Hiç yorum yok:
Write comments

Bunlara da bakıveee × +